Ga naar hoofdinhoud

Bent u liever eerlijk of sociaal wenselijk?

In het eerste geval zult u met mij constateren dat het échte intense klantcontact u al direct mist bij binnenkomst: dus bij de receptie van uw bedrijf of organisatie. Om nog maar te zwijgen over alle vastgeroeste gedragingen op al die afdelingen…  U mist het broodnodige portie lef, leiderschap, ondernemerschap en vernieuwing bij veel van uw medewerkers én leidinggevenden!

Daarom bieden wij u dit:

Lef

Lef

De mate van lef in ons (werk)gedrag wordt bepaald door onze angsten en andere opgebouwde vormen van afweer. Daarom leren wij de mensen in uw organisatie het herkennen en actief ‘omkeren’ van deze angsten en vormen van afweer en trainen wij hen in het uitvoeren van lefgedrag om deze angsten actief te overwinnen en nieuwe, succesvolle ervaringen te beleven.

Hiervoor maken wij, naast de laatste toepassingen in het Breinleren ook gebruik van een aantal zeer erkende, ingrijpende en professionele methodieken uit de psychologie: RET, NLP en PRI.

Lees meer over lef ›

Leiderschap

Leiderschap

Leiderschap is in onze visie de bereidheid om initiatief te nemen, om je nek uit te steken en dus om leiding te nemen, in eerste instantie over je eigen leven. Als dat namelijk lukt ben je enorm inspirerend voor anderen! Om dit te realiseren geloven wij in het ontwikkelen van de 5 kenmerken van EigenWijs Leiderschap de optimale route is. Deze 5 kenmerken zijn: ambitie, lef, inspirerend, kwetsbaar en nieuwsgierig.

Lees meer over de 5 kenmerken van EigenWijs Leiderschap ›

Klantloyaliteit

Klantloyaliteit

Wij geloven niet in klanttevredenheid, maar in klantloyaliteit. Dát biedt uw organisatie continuïteit op de langere termijn. Hoe realiseren we dat bij uw mensen? Door hen écht nieuwsgierig te maken naar wat uw (potentiële) klanten willen. We leren ze om hun eigen ego, defensiemechanismen af te pellen en voorgoed te vernietigen en daarmee verbindend en inlevend te zijn naar uw klanten!

En we helpen u om al het niet op klanten gerichte ‘gedoe’ in uw organisatie (processen, patronen) voorgoed uit te bannen!

Lees meer over klantloyaliteit ›

Ondernemerschap

Ondernemerschap

Je krijgt wat je geeft: pamper je mensen en zij zullen zich afhankelijk van u blijven opstellen. Wij doorbreken deze ‘pamperende’ patronen in uw organisatie. We maken uw mensen bewust van hun eigen kunnen en verantwoordelijkheid en eigenaarschap en trainen ze met behulp van de 5 kenmerken van EigenWijs Leiderschap om ze ondernemend te maken. Daarmee ontwikkelen ze een basishouding die continu gericht is op vernieuwing en op wat de markt/omgeving van uw organisatie vraagt.

Lees meer over ondernemerschap ›