Ga naar hoofdinhoud

Wat was de aanleiding voor jou om met Willem  in zee te gaan als het gaat om jouw persoonlijke coaching?

Door een training die Willem aan het verkoopteam bij mijn werkgever Royal Van Zanten gegeven heeft, ben ik met hem in contact gekomen.

Op een gegeven moment merkte ik dat ik om verder te komen in mijn persoonlijke ontwikkeling, mij wilde verbeteren in mijn houding en communicatieve vaardigheden.

Wat heeeft de persoonlijke coaching van Willem JOU (in je werk!) opgeleverd?

De coaching van Willem heeft me een meer zelfverzekerde houding gegeven door zijn combinatie van een stukje achtergrond “theorie” en heel praktisch samen aan de slag te gaan.

Met de kennis en de vaardigheden die ik in mijn coaching sessies met Willem verder heb ontwikkeld, “durf” ik meer, en haal meer uit mijn gesprekken met klanten.

Wat kenmerkt zijn aanpak?

Onze coaching sessies kenmerkten zich door heel praktisch bezig te zijn; we bespraken 2-3 situaties waar ik in de achterliggende periode tegen aan gelopen was.

Deze situatie namen we onder de loep, keken eerst terug hoe ik handelden in deze en daarna bespraken we hoe ik nóg effectiever kan zijn.

De aanpak van Willem kenmerkt zich als “to-the-point”; we stellen samen vooraf het doel vast en werken daar in enkele sessies naar toe.

Door zijn oprechte nieuwsgierigheid heeft mij me geleerd zaken ook van een hele andere kant eens te bekijken.

Waarom zou je hem aanbevelen en aan wie?

Een coachingstraject met Willem kan ik van harte aan bevelen aan elke young professional die net als mij hoge eisen aan zichzelf stelt, maar tegelijkertijd een sparringspartner zoekt om vérder te komen. Waarom: geen zweverig gedoe, to-the-point, en het levert je een betere “ik” op !